vandaag geopend van 11:00 tot 17:00, LETOP: reserveren is verplicht
Boek nu
Activiteit boeken
wave top

Op zondag 20 september vind de jaarlijkse functioneringssluiting van de Maeslantkering en de Hartelkering plaats. Normaal gesproken een groot publieksevenement maar vanwege de Coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk.

Toch willen we geinteresseerden, in afgeslankte vorm, de kans geven de Maeslantkering van zeer dichtbij te kunnen komen bekijken.

Het bijzondere van deze rondleiding is dat de Maeslantkering op het moment van de rondleiding in het water ligt. Dat komt omdat de kering in de nacht al is gesloten en zondagmiddag weer open zal gaan.

Een unieke ervaring die maar 1 keer per jaar voorkomt.

U kunt een plekje reserveren in 1 van onze tijdblokken. Per tijdblok kunnen er maximaal 25 personen mee met de rondleiding.

LET OP: U KUNT ALLEEN HET TERREIN BETREDEN ALS DE JUISTE VOOR- EN ACHTERNAAM  OP ONDERSTAAND FORMULIER WORDEN VERMELD!! DIT GELDT VOOR ALLE PERSONEN WAARVOOR U RESERVEERT.

Het programma duurt in totaal 1 uur. U start met de rondleiding op het terrein van de Maeslantkering, daarna kunt u vanaf ons terras genieten van het prachtige uitzicht op de Maeslantkering en de Nieuwe Waterweg. In de prijs van de rondleiding is ook inbegrepen koffie of thee met een gebakje of een broodje Unox met fris. Voor de kinderen een lekkere koek met drinken of het broodje unox met fris.

Volwassenen    € 10,00

Kinderen         €   5,00

kortingskaarten zoals de RotterdamPas zijn op deze dag niet geldig.

13:00 uur Functioneringssluiting

Lengte
60 minuten
Plaatsen vrij: 1

 

Vul hieronder uw gegevens in om te boeken

UW GEGEVENS

€ 10,-
€ 5,-

Alleen personen die op de namenlijst staan worden toegelaten, vult u daarom hieronder de juiste voor- en achternamen in:

Onze nieuwsbrief ontvangen?