Nieuwsflits december - Nederlands bekendste boswachter en actieve feestdagen
 
 

Leer van Arjan Postma over natuur in de Delta

Arjan Postma, onder andere bekend van de film ‘Holland, natuur in de Delta’ en tv-programma’s als ‘De wereld draait door’ en ‘RTL Late Night’, is zondag 20 december in het Keringhuis. De boswachter weet met zijn levendige manier van vertellen de natuur dichtbij te brengen. Zijn enthousiaste en originele verhalen verrassen niet alleen de beginnende natuurliefhebber, maar zelfs de meest ervaren natuurvorser.

A.s. zondag heeft u om 13.30 en 15.00 uur de gelegenheid om de voordracht van Arjan Postma bij te wonen in de Duikerzaal van het Keringhuis. Na afloop is Arjan in de expositieruimte aanwezig om vragen te beantwoorden.

De lezingen zijn gratis toegankelijk op vertoon van uw entreekaartje € 2,00 per volwassene en kinderen tot 18 jaar gratis.

 
 

Gratis rondleidingen

Of u nu wel of niet naar de voordracht van Arjan Postma komt, u kunt zondag 20 december nog aan onze andere activiteit deelnemen. De gehele dag zijn er gratis rondleidingen in het Keringhuis en buiten langs de Maeslantkering. Onze voorlichter legt uit waarom watermanagement zo belangrijk is en hoe we er voor zorgen dat we ook in de toekomst droge voeten behouden.

Normaal kost de instaprondleiding van 60 minuten € 4,30 per volwassene en € 2,30 per kind, maar op 20 december is de rondleiding inbegrepen bij uw entreekaart voor het Keringhuis. U betaalt dan slechts € 2,00 per volwassene en kinderen tot 18 jaar zijn zelfs geheel gratis!

Ga voor tijden en reserveringen naar onze website: www.keringhuis.nl

 
 

Kerst in het Keringhuis voor jong en oud

Tijdens de kerstvakantie (19 december -3 januari) zijn er dagelijks instaprondleidingen voor volwassenen. Onder leiding van onze voorlichter bezoekt u de Maeslantkering en hoort u hoe we in Zuid-Holland veilig leven en kunnen blijven leven met water.

De instaprondleiding duurt 60 minuten en kost € 4,30 per volwassene. Ga voor tijden en reserveringen naar onze website: www.keringhuis.nl

Voor de kinderen zijn er speciale kinderrondleidingen. Nadat de kinderen met de gids op pad zijn geweest en alles over de Maeslantkering weten, gaan ze onder begeleiding een eigen kunstwerk maken.

Zaterdag 19 december - donderdag 24 december 2015

Na afloop van de rondleiding ga je zelf aan de slag om met verschillende materialen je eigen Maeslantkering in kerstsfeer te knutselen.

Zaterdag 26 december 2015 - zondag 3 januari 2016

Wist je dat je met de spullen die hier zijn aangespoeld je daar prachtige dingen van kunt maken? Met de mooiste vondsten mag je na de rondleiding je eigen jutterskunstwerk maken.

De kinderrondleiding geschikt voor kinderen (t/m 12 jaar) duren 90 minuten incl. knutselen. Kosten € 2,30 per kind en 1 begeleider mag gratis mee.

 
 
 
 
  ALTIJD OP DE HOOGTE!
Volg ons op twitter:@keringhuis
VRAGEN?
Mail : info@keringhuis.nl
Klik hier om je af te melden van deze nieuwsbrief