Nieuwsflits mei - Pinksterweekend bijzondere workshops in het Keringhuis
 
 

Maak je eigen souvenir tijdens de Pinksterdagen

Na de successen in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam en FutureLand op Maasvlakte 2 komt de workshop 'Op steen tekenen' ook naar het Keringhuis tijdens Pinksteren, op zondag 15 en maandag 16 mei 2016.

Steen schilderen
Of je nu 5 of 105 jaar bent, jong of oud, jongen of meisje, de workshop is leuk voor iedereen. Je kiest een mooie steen en laat je fantasie erop los met de vele kleurrijke viltstiften en allerlei soorten voorbeelden van decoraties, plaatjes en patronen. Heb je geen inspiratie of vertrouwen in je eigen tekenkunsten? Geen probleem, Joanna helpt je iets leuks te verzinnen of tekent alles wat je wilt op je steen, zodat je het zelf met de mooiste kleuren kunt invullen. Het resultaat is altijd mooi en zeer persoonlijk. Ideaal als aandenken of een cadeautje voor die ene zeer speciale persoon.

Deze workshop genaamd 'Maak je eigen souvenir’ is voor slechts € 2,00 p.p. te reserveren op onze website. Duur circa 60 min.

Kunstenares Joanna Smolarz schildert op doek, papier en stenen. Haar werken zijn momenteel te bewonderen in het Breda's museum en in haar eigen atelier het Kruithuis in Hellevoetsluis. Joanne werkt ook in opdracht en is tevens kunstdocente.

 
 

Meer activiteiten!

Tijdens het Pinksterweekend, van 14 tot en met 16 mei, kun je in het Keringhuis ook terecht voor rondleidingen langs de Maeslantkering en voor de speciale kinderrondleiding met knutselen. Kijk voor het programma op www.keringhuis.nl 

  • Bekijk de grootste stormvloedkering van dichtbij tijdens de instaprondleiding. Een professionele gids vertelt over de uitdagingen van teveel of juist te weinig water. Er zijn rondleidingen in het Nederlands, Engels voor volwassenen en een Nederlandstalige versie voor kinderen. Lengte 60 minuten. Prijzen: 0-3 jaar gratis, 4-17 jaar € 2,30 p.p. + 1 begeleider gratis, vanaf 18 jaar € 4,30 p.p. incl. 1 jaar toegang. Reserveren via www.keringhuis.nl.

 

  • Kijkdoos knutselen: Na afloop van de kinderrondleiding kunnen kinderen hun eigen waterlandschap knutselen in een kijkdoos. Geschikt tot 14 jaar. Deelname gratis i.c.m. een kinderrondleiding. De activiteit 'Kinderrondleiding en kijkdozen knutselen' is te boeken via www.keringhuis.nl. Alleen het aantal kinderen hoeft opgegeven te worden

 

 
 
 
 
  ALTIJD OP DE HOOGTE!
Volg ons op twitter:@keringhuis
VRAGEN?
Mail : info@keringhuis.nl
Klik hier om je af te melden van deze nieuwsbrief