Pasen, Meivakantie en start onderhoudsseizoen
 
 

Vroeg uit de veren? Kom paasontbijten in Het Keringhuis

  Op zondag 16 april, eerste Paasdag, is het Keringhuis speciaal voor de vroege vogels al om 09:00 geopend! Vanaf 09:30 serveert het restaurant een heerlijk Paasontbijt, met onder meer diverse soorten ei, broodjes, fruitsalade, koffie en thee. Tot 12:00 kunt u hiervan genieten, met uitzicht op de Maeslantkering en de scheepvaart op de Nieuwe Waterweg. Komt u ook? Reserveren kan tot en met donderdag 13 april via  www.keringhuis.nl

Het ontbijt kost €13,95 per persoon, (inclusief jaarkaart Keringhuis!). Kinderen tot 12 jaar ontbijten voor € 7,-. Gaat u aansluitend om 11:30 mee met de rondleiding? In combinatie met het Paasontbijt biedt het Keringhuis u de rondleiding aan voor slechts € 2,30 per persoon!

 

 
 

Pasen & Meivakantie - extra rondleidingen en kijkdozen knutselen voor kinderen

  Tijdens de Paasdagen op 16 en 17 april en de Meivakantie (22 april-7 mei) kunt u vrijwel dagelijks mee met een van de extra rondleidingen. Op het programma staan rondleidingen voor kinderen en volwassenen, ook in het Engels. Tijdens de Meivakantie kunnen kinderen na afloop van de kinderrondleiding hun eigen kijkdoos knutselen.

 
 

Speuren naar....Deltawerken

Tijdens de Paasdagen op 16 en 17 april en tijdens de Meivakantie (22 april t/m 7 mei) is er een speciale Deltawerken-speurtocht voor kinderen. De hele dag door kan je op zoek gaan naar de Deltawerken. Haal je speurtocht op bij de receptie van het Keringhuis. Deze activiteit is gratis.

 

 
 

De Maeslantkering in topvorm

Van half april tot eind september wordt jaarlijks onderhoud aan de kering gepleegd. In september volgt een test: de functioneringssluiting. Als kort daarna het stormseizoen aanvangt (1 oktober-15 april), is de kering er weer helemaal klaar voor. Maar wat is er nodig om de kering in topvorm te houden? En hoe werkt hij eigenlijk? U hoort het tijdens deze speciale rondleiding die in het onderhoudsseizoen plaatsvindt. Tijdens de tour bezoekt u ook het terrein van de Maeslantkering.  

 
 
 
 
  ALTIJD OP DE HOOGTE!
Volg ons op twitter:@keringhuis
VRAGEN?
Mail : info@keringhuis.nl
Klik hier om je af te melden van deze nieuwsbrief