Persbericht 29 juli - Bijzonder avondje uit bij de Maeslantkering
 
 

22 augustus diner en avondrondleiding in het Keringhuis

Beleef deze zomer op zaterdag 22 augustus een avond bij de Maeslantkering. Tijdens een diner wordt u meegenomen op een rondleiding langs de stormachtige winters en zinderend hete zomers van de toekomst. Met een wandeling naar de waterkant, langs de machtige armen van de Maeslantkering, komt u alles te weten over de stormvloedkering. Een unieke gelegenheid om de Maeslantkering in de avondzon te bewonderen.

Wanneer: Zaterdag 22 augustus
Duur: 3 uur inclusief diner (buffet), Inloop vanaf 17.00 uur,Aanvang programma: 17.30 uur, Einde: circa 20.30 uur

Kosten:
Volwassenen €22,50 (excl. drankjes)
Kinderen t/m 12 jaar €11,- (kindermenu)

Reserveer het zomeravonddiner op www.keringhuis.nl 

 
 

Programma functioneringssluiting online

Vanaf heden staat het programma voor de functioneringssluiting van 19 september aanstaande op de website van het Keringhuis. Reserveer op tijd uw plaatsen voor een rondleiding, want vol = vol.

Naar het programma

 
 

Maeslantkering en het Keringhuis

De Maeslantkering is de grootste beweegbare stormvloedkering ter wereld en het sluitstuk van de Deltawerken. Deze machtige poortwachter beschermt Rotterdam en omgeving tegen stormvloeden vanuit zee. In het naastgelegen Keringhuis komt u te weten hoe de Maeslantkering werkt. De interactieve expositie laat u vervolgens kennismaken met de andere maatregelen die in het gebied genomen worden om de voeten droog te houden, ook in 2050.

Het Keringhuis, Publiekscentrum Water
Geopend: ma-vrij 10:00-16:00 / za-zo 11:00-17:00
Gesloten: 1 jan., 25 en 31 dec.
Maeslantkeringweg 139
3151 ZZ Hoek van Holland
T 088-7970630
E info@keringhuis.nl
I www.keringhuis.nl

 


Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

Voor meer informatie en beeldmateriaal Kijkt u op www.keringhuis.nl/pers of kunt u contact opnemen met het Keringhuis. T 088-7970630.

Journalisten krijgen gelegenheid tot het maken van foto’s en/of opnames. Pers uit binnen- en buitenland is daarnaast van harte welkom voor een bezoek op maat. Hierbij wordt u begeleid door één van onze persvoorlichters.