Google Translate
vandaag geopend van 11:00 tot 17:00
Boek nu
Activiteiten
wave top

Activiteiten tijdens de functioneringssluiting op 20 september 2020

Op zondag 20 september vind de jaarlijkse functioneringssluiting van de Maeslantkering en de Hartelkering plaats. Normaal gesproken een groot publieksevenement maar vanwege de Coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk.

Toch willen we geinteresseerden, in afgeslankte vorm, de kans geven de Maeslantkering van zeer dichtbij te kunnen komen bekijken.

Het bijzondere van deze rondleiding is dat de Maeslantkering op het moment van de rondleiding in het water ligt. Dat komt omdat de kering in de nacht al is gesloten en zondagmiddag weer open zal gaan.

Een unieke ervaring die maar 1 keer per jaar voorkomt.

U kunt een plekje reserveren in 1 van onze tijdblokken. Per tijdblok kunnen er maximaal 25 personen mee met de rondleiding.

LET OP: U KUNT ALLEEN HET TERREIN BETREDEN ALS DE JUISTE VOOR- EN ACHTERNAAM  OP ONDERSTAAND FORMULIER WORDEN VERMELD!! DIT GELDT VOOR ALLE PERSONEN WAARVOOR U RESERVEERT.

Het programma duurt in totaal 1 uur. U start met de rondleiding op het terrein van de Maeslantkering, daarna kunt u vanaf ons terras genieten van het prachtige uitzicht op de Maeslantkering en de Nieuwe Waterweg. In de prijs van de rondleiding is ook inbegrepen koffie of thee met een gebakje of een broodje Unox met fris. Voor de kinderen een lekkere koek met drinken of het broodje unox met fris.

Volwassenen    € 10,00

Kinderen         €   5,00

kortingskaarten zoals de RotterdamPas zijn op deze dag niet geldig.

TIJD
RESERVERINGEN
U kunt niet meer reserveren, alles is volgeboekt.

Partners van Het Keringhuis

logo rijkswaterstaat
logo provincie zuid holland
logo hoogheemraadschap Van Delfland
Onze nieuwsbrief ontvangen?
nieuwsbrief